Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:337891 kpl

Teemasivu 3

Suola- ja nesteaineenvaihdunta

(tiivistelmä akateemikko Peter Ferreiran luennoista)

Suola on veden jälkeen tärkein elintarvike ihmiskeholle. Tarkkaan ottaen kehomme muodostuu ainoastaan vedestä ja suolasta, joka alkuperäisessä, luonnollisessa muodossaan myös elimistössämme sisältää 84 eri alkuainetta. Jotta elämän perusta ja sen mukana kehomme terveys ja hyvinvointi eivät vaarantuisi, tarvitsemme luonnollisen suolan sisältämää kokonaisuutta, jonka alkuperäistä rakennetta ei saa tuhota. Nämä samat 84 aineen perusosaa jäävät jäljelle, kun hajotamme minkä tahansa materian laatunsa ja muotonsa perusosasiin.

Suola on yksi viidestä platonisesta kappaleesta; kuutio, joka sisältää puhtaimpia valohiukkasia. Suolan ei tarvitse käydä läpi aineenvaihduntaprosessia, vaan se menee suoraan aivoihin. Se on rakenteeltaan sähköinen ja antaa keholle neutraalia voimaa, joka pystyy toimimaan sekä biokemiallisesti että biofysikaalisesti. Sen kideverkon sähköinen rakenne huolehtii siitä, että suola liukenee, kun laitamme sen veteen. Siten syntyy alkukeittoa, ihanteellinen elämää ylläpitävä suolaliuos, kuten kohdun lapsivesi. Sen avulla voidaan aikaansaada niin sanottuja tyhjiä aminohappoja, joita tarvitaan, jotta valkuaisaineita pystytään ylipäänsä muodostamaan. Suolaliuos – juokseva auringonvalo – sisältää kaiken, mitä tarvitaan elämän aikaansaamiseen.

Kun suolaliuoksesta haihdutetaan vesi pois, suola saa takaisin kiteisen rakenteensa. Suolan johdatuskyky saa aikaan myös sen, että mitattavissa oleva sähkövirta kulkee suonissamme, ja että solunesteemme kulkevat vain ja ainoastaan tämän sähkövirran avulla. Emme pystyisi saamaan aikaan yhtään ajatusta, meidän hormonitaloutemme ei toimisi, eikä meillä olisi lainkaan seksuaalista voimaa, jollei suola pitäisi yllä sähkövirran kulkua kehossamme.

Veremme ei ole mitään muuta kuin meriveden kaltainen sähköinen suolaliuos, juoksevaa auringonvaloa, jossa suolan kuution muotoisiin kideverkkoihin sitoutuneet valohiukkaset ovat hajonneet.

Ennen kuin teollista suolaa (natriumkloridia) alettiin valmistaa, suolaa käytettiin yleislääkkeenä. Perinteinen pöytäsuola on itse asiassa teollisuuden jätetuote, jonka valmistus aloitettiin noin sata vuotta sitten. Siihen on jäänyt vain natriumia ja kloridia eikä sitä sellaisena esiinny ollenkaan luonnossa. 93% suolateollisuuden tuotteista menee muun teollisuuden käyttöön. Sitä käytetään useissa teollisuuden valmistus- prosesseissa muuntumiskykynsä vuoksi: esimerkiksi mineraaliöljyjä, muoveja tai pehmennysaineita ei olisi ilman teollisuussuolaa. Osa suolasta käytetään elintarvikkeiden säilytysaineena. Pelkästään elintarvikkeittemme teollistumisen vuoksi saamme päivittäin natriumkloridia 12-20 g, mikä on paljon enemmän kuin kehomme pystyy erittämään. Munuaisemme voivat erotella päivittäin vain noin 5-7 g natriumkloridia. Kun sitä on liikaa ja muita suolan ainesosia liian vähän, kehossa syntyy katkeilevia yhteyksiä, koska sähkövirta toimii huonosti.

Koska 35 g natriumkloridia on kuolettava määrä, kehon täytyy suojautua tätä ylijäämää vastaan kuivettumisen avulla. Jokaista ylimääräistä natriumkloridigrammaa kohti kehosta täytyy löytyä 23 g vettä, johon se liukenee ja saavuttaa neutraalin tilan. Tähän keho uhraa solunestettä, jolloin soluja kuolee ja syntyy muuten tarpeeton nestekudos. Se on täydellinen roskasäiliö kaikille niille jätteille ja myrkyille, jotka olemme nauttineet ravintomme yhteydessä. Kun tämä natriumkloridin torjuntakeino ei riitä, ylimääräinen suola kiteytyy luihin. Siten syntyy kerrostumia aineista, jotka eivät kuulu kehoomme. Koska eläinperäiset aminohapot (valkuaisaineet) yhtyvät kiteytyneeseen ylijäämänatriumkloridiin, muodostuu virtsahappokiteitä tai syntyy sairauksia, joita kuvaamme reumana, kulumina ja reumaattisina sairauksina.

Kristallisuola tai vuorisuola on saanut hyytelömäisen rakenteensa vuoristossa suuren paineen alaisena vuosimiljoonien aikana. Näin yksinkertaisesta kivisuolasta tulee kristallisuolaa, jota aikoinaan nimitettiin kuningasten suolaksi. Aineenvaihduntamme pystyy imeyttämään hyvin esimerkiksi sen hienorakenteista kalsiumia. Hengissä säilymisen herkkyydellään esi-isämme tunnistivat kivisuolan ja eläimetkin varman vaistonsa ohjaamina nuolevat tätä suolaa, joka on jo tuhat kertaa parempaa kuin natriumkloridimme. Koska elävä suola (ja elävä vesi) sisältävät samat ominaisuudet kuin meillä itsellämme, ne välittävät elämän kannalta tärkeän informaation eli sähkömagneettisen värähtelytaajuusmallinsa. Tämä sähkö, elämä, virtaa kehomme läpi ja luo energiaa, jolla ylläpidetään fyysistä ja psyykkistä toimintaa. Niinpä kristallisuolan avulla voidaan tasoittaa virheellinen värähtelytaajuusmalli ja palauttaa nestetasapaino. Sillä saadaan aikaan luonnollinen säätelymekanismi, jolla elimistö pystyy parantamaan itse itsensä.

Tämän elävän suolan avulla on hoidettu lukuisia sairauksia: keuhko-, maksa- ja hermosairauksia, liian korkeaa tai matalaa verenpainetta, sienisyndroomia ja neurodermiittiä.

Biofysikaalisesti huonoa ravintoa on se, jonka geometrinen rakenne on tuhoutunut. Kun vastasyntyneelle vasikalle annetaan emänsä maitoa pastöroituna, vasikka kuolee viimeistään kolmen viikon kuluttua. Samalla kun maidon rakenne hajotetaan, tuhoutuu tämän nesteen geometrinen rakenne ja sen sisältämä energia. Toinen esimerkki ravinnon rakenteen muuttumisesta kohtalokkaalla tavalla: kissat saivat pelkkää mikroaalloilla lämmitettyä ruokaa ja vesikin käsiteltiin mikroaalloilla, eivätkä ne saaneet myöskään auringon värähtelytaajuuksia. Nämäkin eläimet kuolivat kolmen viikon sisällä. Lue lisää mikroaaltouunista www.luontaisnetti.fi (artikkelit)

Elimistön kannalta elävä ravinto, vesi ja suola mukaan luettuina on paras yhdistelmä. Tavallisesta vesijohtovedestä on tuhoutunut veden oma liike ja sen kiderakenne, joten sillä ei ole biofysikaalista laatua. Se on joutunut kaoottiseen tilaan, mikä vaikuttaa meihin erittäin häiritsevästi. Tämän lisäksi veden laatuun vaikuttavat sadat kemikaalit.

Toisaalta maailmassa on jo tuhansia ihmisiä, jotka elävät pelkällä elävällä vedellä, jonka geometrinen rakenne ei ole tuhoutunut vesijohdoissa vallitsevan paineen alaisena. Vesi on turmeltumattomassa tilassa kiderakenteinen. Vesimolekyyli muodostaa täydellisen tetraedrin, kappaleen, jonka sivupinnat muodostuvat neljästä kolmiosta. Siinä on puhtainta valoenergiaa. Vesi pitää kehoissamme huolen siitä, että seisomme molemmat jalat maassa ja voimme kumartua ja nousta tästä asennosta uudelleen ylös, koska jokaisessa vesimolekyylissä on plus- ja miinusnapa, joita ympäröi sähkömagneettinen kenttä. Sen värähtelytaajuus voidaan myös mitata: sama sähkövirta, 7,83 Hz löytyy sekä aivoistamme että ilmakehästämme planeettamme plus- ja miinusnapojen vaikutuksesta. Muutenkin ihmiskeho on rakentunut paljolti samalla tavalla kuin planeettamme: niissä molemmissa on noin 70% vettä, suolaa 1% ja mitä tahansa hivenainetta samassa suhteessa, jopa kultaa.

Veden geometrinen rakenne toimii myös sen muistina: kun lumihiutale sulaa luonnollisella tavalla, sen informaatiosisältö ei muutu ollenkaan. Veden luonnollinen liike on spiraalimainen, jolloin se nousee maan sisältä lähdesuonissa ja kuljettaa geomagneettisia värähtelytaajuusmalleja, jolloin vesi on ”kypsää”. Itse asiassa luonnossa ja elimistössämmekin tapahtuva liike on aina spiraali, ei ympyrä. Palataan aina samaan pisteeseen – mutta eri tasolla.

Lisäravinteitakin on tarpeellista tarkastella myös biofysikaalisesti, ei ainoastaan biokemiallisesti: onko luonnollisissa vitamiineissa enää elämää eli oikea sähkömagneettinen värähtelytaajuusmalli. Kun ihminen tulee toimeen pelkällä elävällä vedellä ilman mitään puutostiloja, keho saa todennäköisesti C-vitamiininkin värähtelymallin vedestä, koska tiedetään, ettei keho pysty itse tuottamaan sitä.

Keho joutuu käyttämään arvokasta energiaa työstäessään biofysikaalisesti huonoa ravintoa eli poistamaan suuren määrän kuona-aineita. Ihmisakun on oltava fysikaalisessa mielessä ladattu. Jos energiassa ilmenee häiriö, syntyy sairaus, jonka eri oireille koululääketiede on antanut jo yli 40 000 erilaista nimeä. Kuitenkin on kyse vain yhdestä sairaudesta: häiriöstä energiassa, häiriöstä elämässä.